עוגייה שמשלימה את חוויית לגימת הקפה והופך אותה להנאה מושלמת
חברים יקרים לקחתי את העוגיות ריבה המסורתיות ונתתי להם טאץ אישי
אני חייב לציין שהעוגיות טעימות נמחות והכי חשוב מנחמות :-) תנסו ותיווכחו
בהצלחה
עוגיות חמאה שוקולד
500 גרם קמח לבן רגיל
200 גרם חמאה \ מרגרינה חתוכה לקוביות
1 ביצה L
חצי כוס סוכר לבן
2 שקיות סוכר וניל
100 גרם אבקת סוכר
אופן ההכנה:
הקישור לדף שלי:
חברים יקרים לקחתי את העוגיות ריבה המסורתיות ונתתי להם טאץ אישי
אני חייב לציין שהעוגיות טעימות נמחות והכי חשוב מנחמות :-) תנסו ותיווכחו
בהצלחה
עוגיות חמאה שוקולד
500 גרם קמח לבן רגיל
200 גרם חמאה \ מרגרינה חתוכה לקוביות
1 ביצה L
חצי כוס סוכר לבן
2 שקיות סוכר וניל
100 גרם אבקת סוכר
אופן ההכנה:
- מקציפים את הביצים, הסוכר, סוכר וניל והחמאה במיקסר עם וו גיטרה, מוסיפים את הקמח בהדרגה תוך כדי לישה עד לקבלת בצק רך וגמיש מגלגלים לכדור ומניחים בצד למשך 25 דקות
- מחממים תנור לטמפרטורה של 150 מעלות
- מרדדים את הכדור לעלה גדול בעובי של חצי ס"מ (אפשר דק יותר) וקורצים עיגולים עם קורצן המותאם לצורת העוגיות
- מחוררים באמצע חור עם קורצן יעודי הקטן ביותר (אפשר להשתמש בפקק של קרטון חלב)
- אופים בתנור שחומם מראש למשך 20- 15 דקות תלוי בעובי העוגייה ובתנור שברשותכם
- מצננים ומזלפים גאנש על העוגייה השלמה ועוצרים כ2 מ"מ לפני הקצה ומדביקים מעליה את העוגייה עם החור
- מפזרים אבקת סוכר בשוליי העוגייה
מצרכים לגאנש חום מבריק
200 גרם שוקולד
מריר
180 שמנת מתוקה \ ריצ'
40 גרם גלוקוזה \ דבש
30 גרם חמאה \ מרגרינה
אופן ההכנה:
- מניחים שמנת, סוכר וגלוקוזה בסיר קטן ומביאים לרתיחה על להבה גבוהה ומוסיפים את החמאה עד להמסה
- מסירים מהאש ושופכים על השוקולד המריר
- טורפים היטב עד שכל השוקולד נמס בתערובת (עדיף עם בלנדר מוט) ומצננים.
הקישור לדף שלי:
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה